Фанатка повисла на шиї у соліста Maroon 5 під час виступу

Дівчина залізла на сцену та кинулась на вокаліста Адама Левіна

Палка прихильниця популярного американського поп-рок-гурту Maroon 5 вибігла на сцену під час виступу колективу в Каліфорнії, повідомляє Лента.ру з посиланням на E! Online.

Дівчина кинулася на шию солісту Адаму Левіну під час виконання пісні It Was Always You.

Інцидент зняли на відео і вже виклали на YouTube. У кадрі видно, що дівчина пробралася на сцену з заднього боку, підбігла до співака і спробувала зі спини його обійняти. Левін пішов назустріч фанатці, обійняв її і передав у руки охорони, помахавши рукою на прощання.

Пізніше музикант додав, що прихильниця трохи подряпала нігтем його вухо. Присутні на концерті глядачі в соціальних мережах припустили, що дівчина була п'яна.

Maroon 5 зараз перебувають на гастролях. У планах колективу - 57 концертів.

Американська поп-рок-група Maroon 5 була створена в Лос-Анджелесі в 1995 році. Спочатку колектив називався Kara's Flower. Під цією назвою група випустила свій дебютний альбом. Кілька років потому музиканти вирішили змінити назву. У 2002 році колектив Maroon 5 презентував платівку Songs About Jane. До теперішнього часу Maroon 5 випустили п'ять студійних альбомів, останній з яких вийшов в 2014 році. Їх загальний тираж склав приблизно 25 мільйонів копій.