УЄФА присудив команді Чорногорії технічну поразку в матчі зі збірною Росії

Контрольно-етичний дисциплінарний комітет (КЕДК) Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) покарав збірну Чорногорії технічною поразкою з рахунком 0:3 в матчі відбіркового циклу чемпіонату Європи 2016 року з командою Росії та проведенням двох домашніх матчів без глядачів

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "ТАСС".

Гра Чорногорія - Росія, що відбулася в Подгориці 27 березня, була достроково припинена в середині другого тайму з вини чорногорських уболівальників. В результаті УЄФА порушив відносно Футбольної асоціації Чорногорії дисциплінарну справу.

На першій хвилині зустрічі у воротаря російської команди Ігоря Акінфєєва з трибуни, на якій розташовувалися чорногорські фанати, була кинута петарда. Голкіпер, який отримав опік шиї, був госпіталізований, проте матч був продовжений. На 67-й хвилині за рахунку 0:0 німецький арбітр Деніз Айтекін все ж сигналізував про завершення гри - після того, як в захисника збірної Росії Дмитра Комбарова з трибуни був кинутий сторонній предмет.

Присудження Чорногорії технічної поразки дозволяє збірній Росії отримати три очки і піднятися на третє місце в своїй групі. Наразі вона на одне очко відстає від збірної Швеції і на чотири - від команди Австрії, яка є лідером.