Влада хоче реанімувати справу проти "васильківських терористів"

Депутат Мосійчук звернувся до президента у відкритому листі, із якого стало відомо, що слідчі намагаються реанімувати справу так званих "васильківських терористів"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на блог нардепа Ігора Мосійчука.

Слідчі шукають кримінальні елементи діяльності Ігоря Мосійчука у складі батальйону "Азов".  Справою проти патріота України займається слідчий з особливо важливих справ Генеральної прокуратури Украіни Ф.С. Климович та оперативний працівник СБУ Сергій Соколов.

У своєму зверненні до Гаранта, екс-заступник керівника батальйону "Азов", а нині депутат парламенту Ігор Мосійчук написав:

"Пане Президент, я патріот Украіни, якого кривавий режим Януковича два з половиною роки утримував за гратами у справі так званих васильківських терористів. Згодом я був звільнений, амністований і реабілітований Верховною Радою Украіни (за моє звільнення голосували і Ви, Петре Олексійовичу) після перемоги Революціі Гідності, на другий день після звільнення відбув в Харків для боротьби з сепаратистами.
 
З травня 2014 року я приймав активну участь в формуванні добровольчого батальйона МВС "Азов". Потім продовжив свою патріотичну боротьбу у політичній площині, у стінах парламенту.
 
Тому нинішні ганебні дії слідчого Климовича і працівника СБУ Соколова я вважаю нічим іншим як переслідуванням за мою політичну діяльність, яке здійснюється на замовлення моїх політичних опонентів. Замість того, щоб реально боротись з корупцією, сепаратизмом ці посадові особи намагаються скомпрометувати мене як політика, при цьому використовуючи методи сатрапів Януковича".

"Я не боюсь ані переслідувань, ані тюрми. Я боюсь, щоб моя люба країна повернулась в темні часи тиранії, свавілля та замовних кримінальних справ, а тому звертаюсь до Вас, пане Президент як до гаранта Конституції з проханням захистити мої громадянські права як людини і як політика", - завершив свій лист колишній "васильківський терорист" та екс-заступник комбата батальйону “Азов” Ігор Мосійчук.