Підприємці зіграють у футбол заради дітей із синдромом Дауна

26 квітня ВБО "Даун Синдром" проведе 5-й благодійний турнір з міні-футболу серед корпоративних команд "Кубок відкритих сердець"

Кошти, виручені від турніру, будуть спрямовані на реалізацію доступності послуг для родин, які виховують дітей із синдромом Дауна, повідомляє Еспресо.TV.

"Ми обіцяємо хороший футбол, професійне суддівство, прекрасне футбольне поле, азартних вболівальників, програму для глядачів та чудовий настрій. Запрошуємо команди підприємств та організацій приєднатися до нашого благодійного турніру та подарувати особливим дітям можливість розвиватися та навчатися", - каже президент ВБО "Даун Синдром" Сергій Кур’янов.

Команди мають складатися з 4 гравців та одного голкіпера, максимальна кількість заявлених гравців від команди – 11. Кожна гра проходитиме у 2 тайми по 10 хвилин. Станом на сьогодні у турнірі зголосилося зіграти 11 команд: Інфопульс, Енергоатом, Ernst@Young, АШАН, Windrose, ДП Енергоринок, PriceWaterhouseCoopers, Райффайзен Банк Аваль, УкрСиббанк, Syngenta та батьківська команда.

Минулого року турнір зібрав 121 тис. грн., що були спрямовані на освітні та розвиваючі потреби "сонячних" дітей.