У Росії уламок "Боїнга" будуть показувати у музеї 70-річчя Перемоги

Жителі села, розташованого в передмісті Тореза, на знак подяки за гуманітарну допомогу відправлять уламок "Боїнга" для російського музею

Про це написала газета "Совєт Приазов'я", інформує Еспресо.TV із посиланням на сайт "Четверта влада

Жителі селища Розсипне, розташованого в передмісті Тореза, в обмін на гуманітарну допомогу з міста Єйськ Краснодарського краю передали в Росію фрагмент збитого торік малазійського "Боїнга-777".

У статті зазначається, що фрагмент збитого цивільного літака буде доставлений в Єйськ, де стане одним з експонатів музею "Бойового братерства", який планується відкрити до 70-річчя Перемоги.

"У подяку за доставлені продукти, одяг і медикаменти жителі селища Розсипне передали єйчанам фрагмент малазійського "Боїнга-777", який зазнав аварії над Шахтарським районом в липні минулого року. За однією з версій, пасажирський авіалайнер збили військові національної армії України" - йдеться в статті.

Нагадаємо, нещодавно слідча група повідомила, що в уламках збитого Боїнга знайшли осколки ракети "Бук". Рада з питань безпеки Нідерландів заявила про готовність долучити ці знахідки до слідства.

Орім того, Нідерланди оприлюднили вже майже 600 документів щодо катастрофи Boeing-777. Також нідерландські експерти заявили, що повернуться на Донеччину для пошуку решти слідів катастрофи МН-17.