Вбивство Калашникова - непересічна подія, - Палій

Політолог Олександр Палій вважає, що силовики мають оперативно знайти вбивцю екс-регіонала Олега Калашникова

Таку думку він висловив у ефірі "Нічного телеекспресу".

"Можливі мотиви, пов'язані з політичною діяльністю Калашникова. Тому що він був значно більше політичною фігурою, організатором Антимайдану, ніж просто представляв якісь політичні погляди. Я маю на увазі, що його активність стосовно організацій цих акцій – це набагато важливіше, ніж його власні погляди. Він перебував в центрі цієї ситуації і треба чітко зрозуміти хто це зробив, і знайти оперативно винного, тому що це не пересічна подія", - заявив Олександр Палій.

За його словами, "в нашій країні залишаються дуже впливові люди , які діяли в незаконний спосіб за часів режиму Януковича, і вони можуть організовувати і тиск, і вбивство, і все, що завгодно. Тому з цим повинно рахуватися все суспільство". 

Нагадаємо, сьогодні о 19.20 в Києві за місцем проживання було виявлено тіло депутата п'ятого скликання Верховної Ради від Партії регіонів Калашникова Олега Івановича. Причиною його смерті стало вогнепальне поранення.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив п'ять версій, за якими триватиме розслідування вбивства.

станнім часом в Україні сталося кілька самогубств членів Партії регіонів, зокрема, екс-депутата Ради від фракції ПР Михайла Чечетова, а також колишнього голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Пеклушенка.