ГПУ таки вирішила з'ясувати, хто поцупив "золотий батон" Януковича (ДОКУМЕНТ)

Головне слідче управління Генеральної прокуратури України внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про викрадення цінностей із резиденції "Межигір'я", яка раніше належала екс-президенту України Віктору Януковичу

Відповідну відповідь від Генпрокуратури оприлюднив на своїй сторінці у Facebook народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Дмитро Добродомов, передає Еспресо.TV.

У документі також зазначається, що з 2 квітня здійснення досудового слідства у цьому провадженні доручено слідчому управлінню ГУ МВС України в Київській області.

"Нарешті правоохоронці таки зреагували на факти зникнення цінностей з Межигір'я, зокрема легендарного "золотого батона Януковича". Мене обурює, що до оприлюднення мною фактів цих крадіжок нікому з МВС та Генпрокуратури не було діла до цінностей вартістю в кількадесят мільйонів доларів, які мали б долучитися як речові докази до корупційних кримінальних справ проти очільників минулого режиму", – написав Добродомов.

Нагадаємо, у березні Добродомов заявляв, що Генпрокуратура не знає, куди поділися вилучені коштовності з Межигір’я, зокрема "золотий батон", який є символом корупції Януковича.