Трохи більше, ніж за місяць, лоукост-авіакомпанія запустить рейси з України

Авіакомпанія "Atlasjet Україна" розпочне польоти протягом місяця після отримання прав на експлуатацію повітряних ліній

Про це заявив генеральний директор лоукостера Сергій Підгородецький, передає Еспресо.TV. із посиланням на "Укрінформ".

"Завдяки зусиллям, які Мінінфраструктури докладає спільно з Державіаслужбою щодо напрацювання спільного механізму повернення нормативно-правового поля в робоче русло, маю надію, що за кілька днів, може, за тиждень-два, ми отримаємо правила, згідно з якими українські перевізники будуть мати можливість отримати право на експлуатацію повітряних ліній. Компанія "Atlasjet Україна" заявила про готовність до такого заходу. І ми готові здійснити всі плани в межах перших 30 днів після отримання прав на експлуатацію повітряних ліній. Ми - в готовності номер один. Сьогодні отримали - сьогодні ж і приступили до підготовки виконання регулярних рейсів", - сказав він.

Перші рейси Atlasjet планує виконувати з міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького до Києва, Москви, Стамбула, Мілана, Неаполя та Мадрида.

Мережа буде розширюватися по мірі збільшення флоту літаків.

Підгородецький також повідомив про плани авіакомпанії відкрити другу базу в міжнародному аеропорту "Бориспіль" та включити до карти польотів регіональні аеропорти Вінниці та Херсона.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що В Україні з'явився новий лоукост-перевізник "Atlasjet Україна". Компанія заявила про намір відкрити майже 30 авіарейсів.

Раніше повідомлялося,авіакомпанія Wizz Air припинила свою діяльність в Україні. Із 20 квітня 2015 року здійснюватиметься тільки 8 рейсів в Україну та з України. Пізніше Міністерство інфраструктури умовило Wizz Air зберегти свою "дочку" в Україні. Компанія пообіцяла, що перезапуститься як тільки буде знижений рівень ризику.

Також міністр інфраструктури Андрій Пивоварський повідомляв, що найбільший бюджетний авіаперевізник Європи ірландська авіакомпанія Ryanair розглядає можливість виходу на український ринок.