Поп-ідол 90-х Юрко Юрченко емігрує до Канади

Український співак та композитор вирішив покинути Україну

Про це Юрко Юрченко написав на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Я емігрую з сім’єю до Канади на ПМП. Ресурс вичерпано… Можливо, я себе тут загубив, а можливо не знайшов. Істина десь посередині. Вся моя діяльність протягом останніх 10-ти років знову привела мене в тупік. Другу хвилю невизначеності, непотрібності і бідності я можу не пережити", - написав музикант. 

Юрченко пояснив, що ще однією причиною еміграції є його діти, а точніше відповідальність перед ними. "Я вже не один і не маю на це права. Мої троє маленьких діток із звичайними українськими іменами Джулія, Джордж і Джастін мовчки мене питають: "Тату, WTF???" – зауважив він.

Юрко Юрченко - український співак, композитор, лідер гурту "Юркеш", заслужений артист України. Спочатку грав у рок-гуртах "Імпульс" та "Нечиста сила", які сам і заснував. Відомим став, співаючи самостійно, без групи. Здобув чимало нагород, став лауреатом "Червоної Рути", "Золотий тік", "Пані+Пан".

Наприкінці 2004 року створив і очолив гурт "Юркеш", який охарактеризував як "інтелектуально-інтелегентний панк-рок з елементами гумору та сатири".

2014 року через події війни з Росією Юрій повністю відмовився від гастролей. Музикант неодноразово бував у зоні АТО в українських бійців, аби підтримати їх бойовий дух.