ПриватБанк визнано одним з кращих банків світу за провідні стратегії розвитку та платіжні інновації

Вперше в історії українського банківського ринку ПриватБанк став фіналістом одного з найпрестижніших світових банківських рейтингів Retail Banker International Awards

Як повідомляє видання, фіналісти щорічного конкурсу "Роздрібний банк року" були відібрані експертами Retail Banker International серед 300 провідних банків світу.

"Незважаючи на складну ситуацію в Україні, цього року ПриватБанк вже отримав кілька нагород світових фінансових видань за свою ефективну роботу та інновації. Стати номінантом Retail Banker International Awards - це не тільки велике досягнення для нашого банку, а й визнання нашої банківської системи як повноправної учасниці світового ринку", - говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський.

ПриватБанк став першим українським банком, який увійшов до числа номінантів конкурсу. За даними видання, ПриватБанк номінований в двох категоріях - "Найкраща стратегія розвитку відділень" і "Краща інновація в платежах".

"У престижному світовому рейтингу ми в одній компанії з британським Barclays Bank, Metro Bank, HSBC Mexico, польським mBank, канадським Royal Bank of Canada. Непогана компанія:), - зазначає заступник Голови Правління ПриватБанку Дмитро Дубілет. 

"Коли я розповідаю закордонним колегам-банкірам про банківських технологіях в Україні, у всіх очі на лоб лізуть. Тут українцям є чим пишатися", - додав він.

Retail Banker International є однією із провідних банківських будівель і частиною групи Timetric, провідного постачальника онлайнових даних, аналітичних та консультаційних послуг в основних фінансових і промислових секторах.

ПриватБанк - найбільший український банк, входить в топ-10 провідних банків Центральної та Східної Європи. У банку працюють близько 29 000 співробітників, які обслуговують понад 18 млн індивідуальних і корпоративних клієнтів у відділеннях і через Інтернет-банк Приват24. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте сайт pb.ua.