Захарченко назвав шизофренією пропозиції про демілітаризацію Широкиного

"Глава" самопроголошеної "ДНР" Олександр Захарченко назвав шизофренією пропозиції сил АТО про демілітаризацію Широкиного та інших районів Донбасу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ДАН.

"Українські військові отримали мою відповідь: загострення шизофренії відбувається навесні і восени, тому, шановні колеги, йдіть лікуйтеся. Ніякої демілітаризації в такому варіанті не буде. Шизофренія для українських військових виявляється дуже заразною хворобою, я попросив їх показатися психотерапевту", - сказав Захарченко.

За словами "глави" самопроголошеної "республіки", пропозиції українських військових щодо демілітаризації Широкиного передбачали відступ бойовиків, в той час як сили АТО фактично залишалися на своїх позиціях.

Раніше в "ДНР" заявляли, що демілітаризація Горлівки, Широкиного і Донецького аеропорту буде обговорюватися на цьому тижні.

Нагадаємо, на минулому тижні українська сторона наголосила, що готова забезпечити демілітаризацію відповідної зони за умови дотримання повного припинення вогню, розгорне постійно діючий пункт спостереження та встановить у Широкиному веб-камери. Це дозволило би місії ОБСЄ більш ефективно здійснювати контроль за припиненням вогню.