Аваков запевнив прем’єра, що у справі Бочковського є нові докази

У справі екс-глави Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського є докази, на яких слідство не очікувало

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков під час засідання комісії з Надзвичайних ситуацій, яку провів прем’єр Яценюк, повідомляє Еспресо.TV.

"Справа просувається, ми маємо докази, які ми представили їх Фінмоніторингу і наші міжнародні партнери. Є закріплені докази, є цілий ряд несподіваних, яких ми разом зі слідством не очікували. Я думаю, що в найближчі кілька місяців ми закінчимо це наслідок, воно буде направлено до суду", - заявив Аваков.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив довести дане слідство до кінця.

"Прошу довести вас всі ці розслідування до кінця. Матеріали передати до суду і сподіваюся, що органи прокуратури спільно з органами МВС злочинців посадять у в'язницю і суд прийме відповідне рішення на підставі матеріалів розслідування МВС", - зазначив прем'єр.

Нагадаємо, 25 березня керівники ДСНС Сергій Бочковський і Василь Стоєцький були затримані на засіданні Кабінету міністрів і вивезені з території будівлі уряду для проведення слідчих дій. Їм інкримінують організацію схеми по закупівлі палива за завищеною ціною. Однак обидва вийшли з СІЗО після внесення застави.