Двох білоцерківських чиновників "взяли" за отримання хабара в $ 600 тис., - Аваков

На гарячому затримано сільського голову Макіївки Білоцерковського району та районного керівника Держземагенства

Про це міністр внутрішніх справ повідомив у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Хабарники трапляються все жирніше і жирніше. МВС у Київській області, за участю СБУ та прокуратури - знову впіймали на місці злочину великих хабарників. Макіївська сільрада Білоцерківського району Київської області. Скромне місце. Тільки хабар не скромний! 600 000!!!", - наголосив Арсен Аваков.

"Затримано на гарячому сільського голову та районного керівника Держземагенства. Хабар ці брудні чиновники отримали за вирішення питання про виділення у приватну власність земельних ділянок площею 23 гектари. Тривають обшуки, слідчі дії", - розповів міністр.

"Як і триває ця виснажлива боротьба зі звичкою красти і брати хабарі. Спасибі за роботу Вадиму Трояну - оперативникам і слідчим міліції Київської області, СБУ та прокуратури. Дуже розраховую, що в серцях латентних хабарників - торгашів землею - оселиться нарешті страх і перестануть грабувати. Це вже третє таке затримання в Київській області за останній час. Окреме спасибі всім тим, хто не соромиться заявляти про здирників! Це - позиція справжнього громадянина! Перемогти корупцію зможемо тільки разом!", - наголосив Арсен Аваков.

Джерело: facebook.com/arsen.avakov