Московські найманці зачистили Антрацит від "ополченців" (ВІДЕО)

Невідома російська "Корпорація" Єнот " роззброїла і заарештувала "ополченців" міста Антрацит Луганської області

Про це пише Четверта влада, передає Еспресо.TV.

Характерно, що при цьому найманці називають бойовиків Антрацита, які протистояли їм - "незаконним військовим формуванням", а свої дії - "спецоперацією з нейтралізації".

Як відомо, раніше центральними російським телеканалам бойовиків, що захопили за допомогою зброї владу в Донбасі, називали "ополченцями" і "простими шахтарями", які просто захищаються від ВСУ, бо хочуть жити за своїми правилами. Однак, тепер з якоїсь причини "простих шахтарів" в Антрациті приїхала зачищати і заарештовувати дивне воєнізоване угрупування громадян Росії з Москви.

У розділі "Контакти" на сайті "Корпорації" Єнот "вказана адреса організації - г. Москва, вулиця Велика Нікітська, будинок 22/2. Члени воєнізованого формування позиціонують себе, як волонтери, однак швидше нагадують приватну військову компанію. На сайті найманці викладають відео своїх навчань і тренувань в Росії, в яких вони стріляють з автоматичної зброї і гранатометів. Яким чином це узгоджується з російським законодавством - незрозуміло.

Також, москвичі регулярно здійснюють "відрядження в Новоросію", де воюють на боці бойовиків. Так, зачистка Антрацита від представників місцевого "ополчення" названа 13-м за рахунком "відрядженням".

На YouTube каналі організації відео про "зачистку Антрацита" не єдине, яке свідчить про військові операції "Корпорації "Єнот" на Донбасі.