Українським військовим довелось відповісти "вогнем" на обстріли терористів під Маріуполем

Неподалік Маріуполя українські військові були вимушені відкрити вогонь у відповідь на дії бойовиків, котрі активно обстрілювали їх з різних видів важкого озброєння

Про це повідомляє Eспресо.TV з посиланням на штаб оборони Маріуполя у Facebook.

20 квітня вдень і ввечері з мінометів, танків та стрілецької зброї п’ять разів було обстріляно позиції українських військових неподалік Широкино та Бердянське.

"З 16:45 до 20:10 противник поливав вогнем українські позиції з усіх видів озброєння, які у нього є. Українським військовослужбовцям було дозволено відкрити у відповідь вогонь", - сказано в повідомленні.

Крім того, терористи п’ять разів просили припинення вогню, а потім самі ж його порушували.

"З цього можна зробити висновок, що проти сил АТО, на даний момент, воює не підготовлена армія, а слабо організовані бандитські угруповання", - підкреслили в штабі оборони Маріуполя.

Також стало відомо, що в ході бойових дій поранений осколком в голову 21-річний боєць "Азова", уродженець Хмельницького. Його стан медики оцінюють, як середнього ступеня тяжкості.

Обстріли українських військових продовжуються і 21 квітня. З 05:00 до 09:00 ранку супротивник наніс чотири постріли по українським військовим у Широкино та Миколаївці зі стрілецької зброї,мінометів та танків.  

 

Раніше повідомлялось, що 20 квітня бойовики відкриваля вогонь по Широкіно не лише з важкого озброєння, а й з танків.