У Дніпропетровську жорстоко побили "укропівську бендерівку"

В одному з житлових районів міста невідомі напали на волонтера, члена правозахисної групи "Січ" Наталію Борнякову

Про це повідомила голова Ради правозахисної групи "Січ", адвокат Оксана Томчук, передає  Еспресо.TV із посиланням на "РБК-Україна".

"Близько 20:00 вечора 20 квітня, коли Наталя йшла до свого будинку від зупинки громадського транспорту, на неї напали троє невідомих молодих людей. Її били кулаками і ногами по обличчю та тулубу. Також, за попередніми даними, Наталю могли бити і палицею або арматурою - зараз жінка лише зняла побої і звернулася з відповідною заявою в міліцію", - зауважила вона.

За словами жінки, молоді люди, б'ючи Борнякову, вигукували: "Це тобі укропская бендеровка! Якщо ти думаєш, що в цьому місті тобі буде краще, то тебе це тільки здається".

Постраждала переїхала до Дніпропетровська з окупованих територій після того, як під час Іловайської трагедії приховала від проросійських бойовиків у себе вдома в райцентрі Старобешеве двох бійців 39-го територіального батальйону. Через це вона потрапила в полон "ДНР".

Пізніше Борнякова разом із дітьми була звільнена й евакуйована в Дніпропетровськ, де займалася волонтерством та правозахисною діяльністю.

Нагадаємо, нещодавно у Львові четверо невідомих хлопців побили дитину через тризуб на светрі.