Нездоровим явищем у коаліції є Тимошенко, - Геращенко

Народний депутат Антон Геращенко вважає, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко розвалює коаліцію

Таку думку він висловив у ефірі Еспресо.TV.

"Нездоровим явищем в Коаліції є Юлія Володимирівна Тимошенко. Вона з перших днів створення Коаліції займається її розвалом, критикою уряду, в якому, між іншим, є її два міністри: Ігор Жданов - міністр молодіжної політики і міністр екології та природних ресурсів - пан Шевченко. У європейських країнах, де створюються коаліції, фракції, які створили коаліцію, підтримують той уряд, який вони проголосували і куди делегували своїх міністрів. Якщо одна з фракції Коаліції голосує врозріз з позицією уряду, критикує позицію уряду, то вона повинна переходити в опозицію, наприклад, в нашому випадку, - об'єднатися з "Опозиційним блоком". До того ж Юлії Володимирівні не вперше - вона в 2009 році мало не підписала контракт з паном Януковичем на зміну Конституції в країні, тому, я думаю, саме місце Юлії Володимирівни - в опозиції", - наголосив Антон Геращенко і додав: "На сьогодні також блок Ляшка голосує в залежності від необхідності піару Олега Валерійовича".

"Головним хребтом коаліції, так чи інакше, є три фракції: "Народний фронт", "Блок Петра Порошенка" і "Самопоміч", - зазначив народний депутат.

За словами Геращенка, попри всі негаразди Коаліція праюватиме.

"Відступати нікуди: працювати ця Коаліція буде, але якість роботи, коли йдуть взаємні звинувачення, коли йде не підтримка уряду, до якого делеговані міністри, а навпаки - робота проти уряду - це звичайно розбалансовує систему влади в країні. Можна "з'їсти" один одного, навіть Путіну наступати не потрібно, але ми цього не допустимо", - підсумував він.

Тему конфлікту між політичними силами у парламенті обговорюватимуть народні депутати у програмі Еспресо.TV "Година "ЧЕ" з Єгором Чечериндою сьогодні, о 21:00. Не пропустість.