У Харківській області посилили всі види безпеки

Харківській області закінчується розробка проекту "Безпечна область"

Про це розповів на селекторній нараді Держкомісії з надзвичайних ситуацій голова Харківської ОДА Ігор Райнін, повідомляє Еспресо.TV із посиланням на Укрінформ.

"На даний момент фахівці в регіоні закінчують розробку проекту "Безпечна область". За два місяці тільки кількість камер спостереження в Харкові зросла в 4,5 рази. Зараз на вулицях обласного центру працює близько 700 камер. Розширюється мережа рухомих патрулів, залучення представників громадськості до спільної роботи з фізичної охорони громадського порядку та громадської безпеки. Біля найважливіших об'єктів використовується бронетехніка. Всього в патрулюванні беруть участь 2033 співробітники міліції", - зазначив Райнін.

За його словами, в регіоні визначені 115 об'єктів особливої уваги.

"Йдеться про об'єкти транспортної та енергетичної інфраструктури, зв'язку та комунікацій. Посилюється контроль і за тим, що відбувається на дорогах області. Особливу увагу приділено автомашинам приватних підприємств у системі таксі", - додав Райнін.

За його словами, до 1 травня на розвилці автотраси Бєлгород-Харків-Київ-Ростов добудують комплексну оборонну споруду "Форт Сонячний".

"Я запрошую представників Кабміну відвідати цей об'єкт", - сказав Райнін.

В ході селектора Райнін відзвітував про будівництво фортифікаційних споруд у Луганській області, де харків'яни зводять 31 взводний опорний пункт.

Як повідомлялося раніше, 6 лютого щойно призначений голова ХОДА Ігор Райнін сказав на прес-конференції про особливості прикордонної Харківській області: "Наша обороноздатність включає в себе захист від зовнішньої агресії, захист з боку Донецької і Луганської областей і внутрішню безпеку. У нас близько 600 км кордону: 300 км з Росією і майже стільки ж із зоною АТО ".