Бойовики обстріляли з гранатометів Щастя

Учора ввечері бойовики, що закріпилися на правому березі Сіверського Донця, знову обстріляли місто Щастя на Луганщині з автоматичних гранатометів

Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, передає Еспресо.TV.

"Вогонь вівся з боку Веселої Гори й тривав півгодини – з 20:10 по 20:40. Кілька гранат потрапили в міст через річку, ще кілька залетіли в частину Державної служби з надзвичайних ситуацій, що розташована поруч", – йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, внаслідок обстрілу пошкоджена будівля ДСНС (розбитий дах, посічені осколками стіни, двері й вікна).

"Ніхто з військовослужбовців чи мирного населення не поранений і не загинув", – наголошується у повідомленні.

У прес-службі нагадали, що попередній обстріл Щастя відбувся в середу, 22 квітня, тоді бойовики вели вогонь із автоматичних гранатометів у бік теплоелектростанції.

Крім Щастя бойові дії протягом минулої доби велися також у Кримському (в районі протитуберкульозного санаторію на околиці села періодично спалахували перестрілки) та Троїцькому – тут були обстріляні позиції українських військових.

Руйнувань інфраструктури чи житлового сектору немає, інформація про постраждалих людей не надходила, підсумували у прес-службі Москаля.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, 23 квітня з 18 години до опівночі у Донецькій і Луганській областях російсько-терористичні війська 21 раз порушували режим тиші.