Бойовики за вечір 21 раз обстріляли позиції сил АТО

23 квітня з 18 години до опівночі в зоні проведення антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях російсько-терористичні війська 21 раз порушували режим тиші

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Противник продовжував вести обстріли із важкої артилерії й танків, зокрема, п'ять разів застосовував міномети калібром 120 міліметрів", – йдеться у повідомленні. 

У штабі АТО зазначили, що на Донеччині бойовики здійснили мінометні обстріли українських позицій неподалік населених пунктів Широкине, Авдіївка, Майорськ, Зайцево та Орловське.

"По опорному пункту сил АТО поблизу Широкиного злочинці також відкривали вогонь із самохідної артилерійської установки калібром 122 міліметри, танку, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї", – наголосили у прес-центрі АТО.

На Луганщині терористи чотири рази обстрілювали опорний пункт українських військ в районі населеного пункту Щастя зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів і зенітної установки.

Обстрілів населених пунктів у цей період не зафіксовано. 

Нагадаємо, адмірал Ігор Кабаненко в ефірі Еспресо.TV заявив, що російсько-терористичні війська "промацують" оборону Збройних сил України, щоб створити напрямки для майбутньої агресії.