Путінські "вовки" "штурмуватимуть" державний кордон Польщі

Байкерський клуб "Нічні вовки" заявив, що не відмовиться від ідеї мотопробігу

Про це заявив лідер клубу Олександр Залдостанов, повідомляє  Еспресо.TV із посиланням на Lenta.ru.

"Ми запланували, так будемо діяти. Я не хочу коментувати, як ми обійдемо заборону. Вони відмовляються нам давати дозвіл проїжджати колоною, значить, поїдемо по-одному, поїдемо з різних місць", - сказав він.

Ватажок "вовків" наголосив, що клуб не відмовиться від планів провести мотопробіг.

"Якщо нам відмовила Польща, це не означає, що ми цю відмову приймаємо. Якщо ми будемо це все слухати, то давайте взагалі відмовимося від усього: від 9 Травня, від наших загиблих, від нашої історії і від наших цінностей", - заявив Залдостанов.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ Польщі заборонило в'їзд до країни представникам російського байкерського клубу "Нічні вовки".

Міністерство закордонних справ Росії висловило "рішучий протест" з приводу цього рішення, а також назвало польську владу "неадекватною".

Мотоклуб, президентом якого є один з організаторів російського "Антимайдану" і прихильник політики Кремля Олександр "Хірург" Залдостанов, збирався 29 квітня – 9 травня провести мотопробіг "На Берлін" з нагоди 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Маршрут мотопробігу: Москва – Мінськ – Брест – Вроцлав – Брно – Братислава – Відень – Мюнхен – Прага – Таргау – Карлсхорст – Берлін присвячений 70-річчю Перемоги.

Як повідомлялося,  влада Берліна також наголосила, що не дозволить байкерському клубу провести мотопробіг.

 "Нічні вовки" відкрито підтримують політику Володимира Путіна. Президент Росії навіть отримав від них на пам'ять шкіряну куртку з емблемами клубу і в 2009 році проїхав на чолі колони мотоциклістів у Новоросійську.