В Росії дали 15 діб дівчатам, які танцювали "тверк" біля військового меморіалу (ВІДЕО)

В Росії суд притягнув до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство п'ятьох дівчат, які станцювати тверк на тлі меморіалу "Малая земля"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посилання на російський "Интерфакс".

До відповідальності притягнуті мешканки Новоросійська - студентки Вікторія Юр'єва (1993 року народження) і Маргарита Радецька (1996 року народження), інструктор-методист спортивно-оздоровчого закладу "Відродження" Яна Кутакова, а також не працюють - Катерина Щербедінская (1989 року народження) і Алла Коркач (1986 року народження).

Суд призначив Радецькій 15 діб адміністративного арешту, Щербедінскій і Кутаковій - по 10 діб арешту. Коркач і Юр'євої, з урахуванням їх стану здоров'я, призначено покарання у вигляді штрафу.

Світовий суд також оштрафував мати дівчини "за незабезпечення заходів щодо сприяння фізичному, інтелектуальному, психічному, духовному і моральному розвитку дитини".

Раніше повідомлялося, що прокуратура Краснодарського краю проводить перевірку за фактом появи в інтернеті відео, на якому група дівчат танцює на тлі меморіалу "Малая земля", установленого на згадку про загиблих в боях за Новоросійськ під час Великої Вітчизняної війни. Цей номер здався деяким жителям міста надмірно відвертим і навіть непристойним.

Нагадаємр, раніше повідомлялося, що СКР провів перевірку за фактом розміщеного в інтернеті відеоролика, де неповнолітні дівчинки з оренбурзької танцювальної школи-студії виконують відвертий танець (тверкінг) під назвою "Бджілки і Вінні-Пух". У цьому номері слідчі побачили ознаки розпусних дій.

Також "Загальноросійський Народний фронт" (ОНФ), який створений за пропозицією Володимира Путіна, вимагає пояснень від влади Кольського району за фактом проведення аніме-фестивалю, в числі учасників якого була помічена молода людина в образі "трансвестита" в панчохах на підв'язках і напівоголені неповнолітні діти у відвертих нарядах.