Притримайте свої маленькі білі булки! - Обама виступив перед журналістами з перекладачем-коміком

Нещодавно президент США виступив перед журналістами в Білому домі, де разом з ним на сцену вийшов популярний гуморист Кіган-Майкл Лі, який комічно інтерпретував його промову

Про це повідомляє The Washington Post, передає Еспресо.TV.

Президент США Барак Обама виступив з промовою під час вечері, організованої для Асоціації кореспондентів Білого дому (WHCA). Для завершальної(жартівливої) частини свого послання Обама запросив на сцену гумориста Кіган-Майкла Кі, одного з творців скетч-шоу "Кей і Пив". У цьому шоу Кі грає, зокрема,"злого перекладача Лютера,який інтерпритує промови президента.

Лютер почав із заяви "Притримайте ваші маленькі білі булки", після чого "переклав" слова президента про те, як ЗМІ висвітлюють важливі проблеми, підколовши телеканали Fox News і CNN. Перше ЗМІ він виділив за "залякування старих білих людей якою-небудь дурницею", а друге - за надмірно драматичне висвітлення ситуації навколо лихоманки Ебола. 

Потім Обама сам почав емоційну промову: "Подивіться на те, що відбувається просто зараз. Кожен серйозний учений говорить, що ми повинні діяти. Пентагон каже, що це ризик для національної безпеки. У Майамі трапляються повені в сонячні дні, і замість того, щоб зробити з цим що-небудь, ми обираємо політиків, що кидаються сніжками в Сенаті. Це безумство! А наші діти? Яка дурна, недалекоглядна, безвідповідальна Хер..."

На середині останнього слова (в оригіналі "bull-") Лютер перебив президента і визнав, що йому потрібен не "злий перекладач", а психологічна консультація. Йдучи зі сцени, гуморист підійшов до Мішель Обами і сказав, вказуючи на її чоловіка: "Він божевільний".