Бойовики перекидають під Ясинувату мотопіхоту і танки

Сили АТО зафіксували перекидання у напрямку міста Ясинувата на Донеччині двох мотопіхотних підрозділів терористів, посилених танками

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Відзначається перекидання через н. п. Вуглегірськ за направленням на н. п. Ясинувата послідовно двох мотопіхотних підрозділів бойовиків, посилених танками. У першому зафіксовано 14 ББМ (МТ-ЛБ, БМП-1,2) і кілька БТР-82А. У другому – 16 гусеничних ББМ і шість вантажних автомобілів", – написав Тимчук.

За його інформацією, також продовжується перекидання через населені пункти Максимово і Тельманове формувань російсько-терористичних військ на ділянку Чермалик – Павлопіль – Широкино.

"Командування бойовиків протягом двох діб перекинуло в даний район 11 одиниць броньованої техніки та близько 50 терористів, які прибули з північного напрямку (у складі групи три 120-мм міномети і два ПТРК). Бронетехніка перекидалася по 3-4 одиниці з піхотним супроводом", – зазначив Тимчук

Він також повідомив, що в районі населеного пункту Червоний Орач командування терористів перекинуло на передові вогневі позиції мінометну батарею (п'ять одиниць 120-мм мінометів), одночасно на позицію прибув піхотний взвод на трьох БМП-2, посилений танком.

"Між Оленівкою і Докучаєвським бойовики також проводять перегрупування. Відзначено переміщення п'яти одиниць бронетехніки від Докучаєвська на північний захід, у бік н. п. Степове. В цей же район проїхав конвой з трьох вантажних автомобілів, один МТ-ЛБ і один БТР-70", – проінформував координатор групи "Інформаційний спротив". 

Нагадаємо, з 18:00 до опівночі 26 квітня терористи 23 рази обстріляли позиції українських військ.