Ірина Білик на концерті заспівала разом із загиблим Кузьмою

Українська співачка виконала пісню "Мовчати" на своєму сольному концерті поруч із самотнім мікрофоном для Кузьми

Про це повідомляє Viva, передає Еспресо.TV.

Ірина Білик виступила в Києві. Під час концерту вона разом з музикантами гурту "Скрябін", соліст якої, Кузьма, трагічно загинув в лютому, виконала пісню "Мовчати". 

На концерті "Про кохання...", присвяченому 25-річчю творчої кар'єри і 45-річчю зірки, разом з Білик виступили Наталя Могилевська, Віталій Козловський, Гарік Кричевський, Аслан Ахмадов, Наталія Морозова та інші артисти.

Одним з найбільш зворушливих моментів концерту став спільний виступ Ірини Білик та гурту "Скрябін", який в лютому залишився без фронтмена - легендарного українського співака Кузьми Скрябіна. Музиканти зіграли на сцені палацу "Україна" ліричну пісню "Мовчати", яку Андрій Кузьменко свого часу виконував з Іриною Білик. 

Ірина Білик розповіла, що їй вдалося знайти запис живого голосу Кузьми Скрябіна з його останнього концерту. Саме цей запис глядачі і почули під час виконання співачкою пісні "Мовчати".

Востаннє Ірина Білик і Кузьма Скрябін спілкувалися за пару днів до трагічної ДТП. Співачка подзвонила Андрію, щоб запросити його на свій концерт: "Сказала Кузьмі, що мій концерт без його участі неможливий. Андрій запропонував крім нашої дуетною пісні "Мовчати" знайти для нього ще якусь пісню з мого репертуару. Пам'ятаю його фразу: "Треба Записати щось новеньке. Білик, я це зроблю, тому що ти крута чувiха!" Ми посміялися і домовилися здзвонитися в понеділок-вівторок ..."