Кличко побив Дженнінгса і вже назвав наступного суперника

Володимир Кличко успішно захистив свої титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO і IBF. Історичний поєдинок відбувся в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden за підтримки бренду "Хортиця"

Перемога над американцем Брайантом Дженнінгсом стала 64 за рахунком в 19-річній професійній кар'єрі чемпіона. Бій тривав усі 12 раундів, по завершенню яких судді віддали перевагу українцеві – 118-109, 116-111, 116-111.

Володимир Кличко чесно оцінив свого опонента після бою. "Звичайно, нокаут – завжди найкраще закінчення поєдинку, проте Дженнінгс не дозволив мені задіяти праву руку в тій мірі, як я хотів. Це дуже конкурентний суперник, у нього хороша швидкість рук, він дуже атлетичний. У нього було велике бажання перемогти. Він дав мені хороший виклик, і він ще багатьом опонентам зіпсує кар'єру і статистику", – таку характеристику Дженнінгсу дав Кличко.

Сам Брайант висловив розчарування підсумковими очками – за його словами, він сподівався на більш «щільний» рахунок. "Кожен раз, коли Кличко мене тримав, я починав молотити його по тілу і завдав близько ста ударів, а ось в голову потрапляв не так часто. І все одно я думаю, що різниця в очках не повинна була бути такою великою. Цей бій був не найважчим у моїй кар'єрі. Поєдинок з Баярмом був складнішим", – заявив Дженнінгс.

Під час поєдинку вся 20-тисячна арена Madison Square Garden була заповнена вщент. Серед шанувальників великого боксу папараці помітили і зірок Голлівуду. Так, за подіями на рингу спостерігав "міцний горішок" Брюс Вілліс.

Після бою Володимир Кличко заявив, що його наступним суперником може стати Тайсон Ф'юрі, який є обов'язковим претендентом на титул. "Очевидно, що цей бій відбудеться не в США. Думаю, він повинен пройти в Європі. Знаю, що він обов'язковий претендент за версією WBA. Тому я зобов'язаний провести цей бій", – наводить слова Кличка Reuters.