Нова гра: Путін та Обама проти Леніна та його червоноармійських зомбі

Сюжет комп'ютерної гри "Лють Обами" полягає у боротьбі президентів США і Росії Барака Обами і Володимира Путіна проти повсталого з мертвих Володимира Леніна і його армії зомбі

Про це повідомляє Есперсо.TV. з посиланням на Дождь

Сюжет сатиричної гри починається з протистояння Росії та США, під час якого американський президент "зникає" з Білого дому і на борту бомбардувальника B-52 відправляється "розбиратися з Путіним особисто". Перші кадри з рекламного ролика гри демонструють Україну, де б'ються Путін верхи на ведмеді з гранатометом в руках і Обама з револьвером "Сміт-Вессон" і бандольером на грудях на закованому в броню коні.

Раптово в мавзолеї у Москві повстає з мертвих комуністичний лідер Володимир Ленін, якого творець гри зобразив з вогненними очима і електричним німбом. Разом з ним з'являються орди скелетів і зомбі в мундирах Червоної армії, які захоплюють російську столицю. Перед обличчям цієї загрози Путін і Обама об'єднують сили і йдуть війною проти авіації і піхоти Леніна.

В описі достоїнств гри наводяться "якісні пародії на Обаму і Путіна", "красива анімована графіка", "неймовірна, наповнена дією історія з запаморочливими поворотами сюжету". Грати користувачеві пропонується тільки за президента Обаму.

Розробником гри став Ханс де Шуттер. Раніше він вже випустив гру Hitler in LA ("Гітлер в Лос-Анджелесі"), яка зображує втечу нацистського лідера в Бразилію, заморожування його тіла і в подальшому його відтавання в американському музеї.