Жахливі подробиці землетрусу у Непалі і "Межигір’я" Ахметова. Огляд блогосфери від 27 квітня

Про що пишуть блогери у соціальних мережах у понеділок, 27 квітня

Євген Іхельзон, який перебуває нині у Непалі, опублікував на своїй сторінці у Facebook світлини з Катманду, де стався землетрус. 

 
 

Адвокат Надії Савченко – Марк Фейгін пише про нову акцію #FreeSavchenko на підтримку української льотчиці, яка відбудеться 11 травня – у день народження Савченко.

Центр підтримки аеророзвідки оприлюднив зображення будівництва під Києвом недобудованого палац висотою приблизно у чотириповерховий будинок.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Ігор Луценко. "Активісти Дорожнього контролю вказують на Рината Ахметова. Коли вони намагалися вияснити належність маєтка, то виникла сутичка з охороною", - пише Луценко.

За його словами, сайт Еста-Холдингу – компанії Ахметова, котра займається нерухомістю – свідчить про наявність проекту "Домик в Плютах". (ООО "Домик в Плютах", клубная загородная резиденция для постоянного проживания, г. Киев).

"Якщо це дійсно майно СКМ, Еста-Холдингу чи пов'язаних кіпрських компаній, то перед нами – свідчення, що Ринат Ахметов може віднайти додаткові засоби для виплати зарплат шахтарям та порятунку ДТЕКу від банкрутства", - констатує Ігор Луценко. І наголошує, що будівництво почалося у 2013 році, і активно тривало весь 2014 рік, попри війну та інші потрясіння.  

Іван Семесюк ділиться своїми враженнями від побаченого на "Книжковому Арсеналі". 

 

 

 

А Денис Казанський публікує у Twitter фото Леніна у Шахтарську.