Путін - агент світової закуліси, який отримав завдання покінчити з Росією, - однокурсник Путіна

Однокурсник Путіна, американський фінансовий аналітик Юрій Швець звинуватив президента Росії у тому, що він хоче перетворити федераціюна третьосортну державу або взагалі її знищити

Про це інформє Еспресо.TV із посиланням на gordonua.com

"Іноді мені здається, що Путін - агент зловісної світової закуліси, який отримав завдання раз і назавжди покінчити з Росією. Замість того, щоб налагоджувати нормальні стосунки з тією ж Європою, експорт газу і нафти, Путін почав собачитися із Заходом", - сказав однокурсник президента Росії, екс-розвідник КДБ Юрій Швець.

Окрім того, Швець наголосив, що Путін узяв політичний курс, який абсолютно не вигідний Росії.

"В умовах глобалізації перетворитися на замкнутого в собі ізгоя - це означає перетворити Росію у третьосортну державу або взагалі її знищити. Але Путін все робить для цього, оскільки вважає, що це єдиний спосіб для нього втриматися біля корита до гробової дошки".

Читайте також: У Путіна ботокс потече від страху розпочати ядерну війну, - однокурсник президента Росії.

На думку радянського розвідника, поведінка російського президента є непрофісійною.

"Навіть у розпал "холодної війни" кремлівські старці ніколи не шантажували західні країни поставками нафти і газу. Ні-ко-ли. Оскільки навіть ідіот розуміє, що рубати сук, на якому сидиш, - це контрпродуктивно", - наголосив Швець.

Також екс-розвідник КГБ спрогнозував, що політика Путіна призведе до краху Росії.

"У СРСР наприкінці 1980-х за два роки до серпневого путчу  нас перевели на аналітичну роботу. Ми збирали інформацію з усього Союзу, намагалися зрозуміти, що відбувається. Тоді я побачив чіткі ознаки швидкого розпаду держави. Ті ж ознаки я зараз бачу і в Росії", - зауважив він.

Нагадаємо, також Юрій Швець розказав, які прізвиська у молодості мав Путін.