Смертельно хворий американець накачався, щоб стати моделлю (ФОТО, ВІДЕО)

Невиліковно хворий хлопець вирішив зробити собі ідеальну фігуру, щоб знятись у рекламі Сalvin Klein

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на "Комсомольскую правду".

Важко повірити, дивлячись на фотографії цього американця, що він з народження змушений постійно приймати ліки і дихати через спеціальний апарат. У Бена Маджа генетичне захворювання муковісцидоз або кістозний фіброз. У зв'язку з тим, що хвороба пов'язана із мутацією гена, весь організм залучений в патологічний процес і для хворого характерне відставання у фізичному розвитку через серйозне порушення в роботі органів дихання. Багато людей із цим діагнозом — інваліди.

Страшний діагноз лікарі поставили з перших хвилин життя Бена. Дитина перебувала під серйозним медичним контролем. Здавалося, про нормальний спосіб життя можна забути, але в якийсь момент у Бена з'явилася мета стати моделлю модного бренду Сalvin Klein. Так почалося інше життя, нерозривно пов'язане зі спортом.

Фото: kp.ru

"Сьогодні я важчий, ніж коли-небудь - 82 кілограми. Для людей, які трохи знають про муковісцидоз, - це велика справа. Збільшити вагу для людей із цією хворобою вкрай важко, якщо не неможливо. Але "неможливо" - не те слово, яке я люблю", - каже хлопець.

Раніше хворі на муковісцидоз не доживали до 15 років, сьогодні медицина серйозно продовжує життя цим людям. Однак все їхнє життя - боротьба. І Бен Мадж вирішив, що він не тільки буде працювати над своїм здоров'ям.
Сьогодні він успішний тренер із фітнесу. Бен не тільки допомагає здоровим людям накачати рельєфне тіло, але й надихає таких же, як він. Ті хлопці, що дивляться на нього, його старання і досягнення, починають працювати над собою і досягати результатів.

Зараз Бен знімається для безлічі журналів про фітнес, спорт, бодібілдинг, рекламує спортивні заходи, харчування, бере участь у багатьох проектах, пов'язаних зі здоровим способом життя, красою і силою. І мета знятися для Calvin Klein практично досягнута.