Стець найняв людину, яка працюватиме з українською діаспорою

Юрій Стець призначив собі радника з питань комунікації з українською діаспорою

Про це повідомляється на сайті прес-служби міністерства, передає Еспресо.TV.

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець взяв собі у радники з питань комунікації з українською діаспорою Тараса Осауленка.

Як стало відомо, Осауленко - фахівець у галузі міжнародної комунікації, політичний  та громадський діяч,  спеціалізується  у сфері міжнародних стосунків  та зв’язків з українською діаспорою. Працював  заступником директора Міжнародної дирекції Національної телекомпанії України, начальником Управління міжнародних зв’язків Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

"Тарас Осауленко має досвід роботи в міжнародних проектах, зокрема очолював  представництво в Україні французької телекомпанії Canal France International. На сьогоднішній день є головою громадської організації "Міжнародна ініціатива з підтримки України". Я впевнений, що Тарас Осауленко на посаді радника з питань комунікації з українською діаспорою зможе забезпечити якісний зв'язок між українцями, які живуть в Україні і тими Патріотами нашої держави, які живуть поза межами країни", - розповів Юрій Стець.

В понеділок президент Петро Порошенко призначив радником колишнього прем'єр-міністра Словаччини Мікулаша Дзурінда.