Ультрас "Динамо" погрожують розбірками "тварюкам" донецького "Олімпіка"

Ультрас столичного клубу обурені, що півфінал Кубку України їхня улюблена команда зіграє з донецьким "Олімпіком" на стадіоні ім. Баннікова, який вміщує лише 1678 глядачів

Своє обурення рішенням донецького клубу як господаря матчу зіграти на такій маленькій арені фани висловили на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, повідомляє Еспресо.TV.

"Поваги до людей, які прийняли рішення проводити матч на стадіоні, що не вмістить усіх бажаючих киян, у нас немає.Вважаємо, що люди, які, керуючись якимись незрозумілими міркуваннями вибирають стадіон, що не вмістить всіх бажаючих подивитися цю гру, і встановлюють неадекватно високі ціни на квитки, трохи втратили почуття реальності і забули, де вони знаходяться і яке зараз час. Ми вам, тварюки, нагадаємо: зараз місто, в якому ви повинні грати свій матч - окупований. І прямо або побічно ті, хто витягли "Олімпік" в прем'єр-лігу, причетні до того, що ви не можете грати свій домашній матч в українському місті Донецьк. Ви вважаєте, що перебуваючи в Києві, фактично - в гостях, ви можете відверто плювати в обличчя вболівальників "Динамо"? Киянам? І приймати такі рішення, і це вам зійде з рук? Можливо, офіційні структури ставляться до вас, беручи до уваги якісь толерантні і демократичні міркування, але ми керуємося поняттями честі і здорового глузду, і толерантністю не страждаємо. Особливо до тих, хто знахабнів до межі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, поєдинок розпочнеться о 17:00, пряма телетрансляція - на "Футбол 1".