Футболіст "Металіста" потягнув Курченка до суду в Лозанну

Екс-півзахисник харківського "Металіста" Олег Шелаєв подав у Лозанський арбітражний суд на свій колишній клуб, який не виплатив йому зарплату

Про це заявив представник футболіста Олег Печорний, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Сегодня".

"Ми давали "Металісту", а також федерації футболу термін до 1 травня для дозволу "справи Олега Шелаєва", але ніхто не збирався вести діалог ні з футболістом, ні з його представником. Тому ми вирішили йти іншим шляхом. Якщо ні клуб, ні федерація не вживають заходів, то нам не залишалося нічого іншого як направити справу у відомий Лозанський суд", - повідомив Печорний.

Він також заявив, що паралельно готує документи для FIFPro і ФІФА для перевірки діяльності футбольного клубу "Металіст".

"Як це так просто відмовитися від футболістів і не платити їм зарплату? А контрактні зобов'язання? Які можуть бути санкції з боку УЄФА? Якщо наші чиновники забули закони, то незабаром вони отримають папір з УЄФА, яка заборонить видавати "футбольний атестат" "Металісту" на наступний сезон",  - обурився Печорний.

Як уже повідомлялося, на початку квітня Печорний заявляв, що екс-півзахисник харківського "Металіста" Олег Шелаєв може подати до Лозанського арбітражного суду на харківський клуб через борги.