Флойд Мейвезер переміг Менні Пак'яо у "бою сторіччя"

Американець Флойд Мейвезер-молодший за підсумками 12 раундів одноголосним рішенням суддів переміг філіппінця Менні Пак'яо у "бою сторіччя"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Сьогодні в американському Лас-Вегасі відбувся найочікуваніший поєдинок за останні роки в професійному боксі - "Бій сторіччя" між американцем Флойдом Мейвезером (48-0, 26 KO`s) і філіппінцем Менні Пак'яо (57-6-2, 38 KO`s).

Американець в цьому поєдинку захищав титули чемпіона світу в напівсередній вазі за версіями WBA і WBC, філіппінець відстоював титул WBO.

Паккяо провів весь поєдинок у наступі, але Мейвезер вдало захищався і контратакував, вигравши одноголосним рішенням суддів.

"Віддаю належне Пак'яо, він неймовірний боксер. Тепер я розумію, чому його вважають одним з кращих, але я з розумом провів цей бій і зумів тримати його на дистанції. Я перебоксував його. Усі бої для мене означають багато. Як і цей. У всіх я хочу виграти. Я збираюся провести ще один бій і завершити кар'єру. Мені вже майже 40 років, і я не збираюся бити рекорд Роккі Марчіано. Наступний бій я проведу у вересні", - заявив Мейвезер після бою.

"Я вважаю, що виграв в цьому бою. Він весь час бігав, і нічого не робив. Я не завдавав так багато ударів, як зазвичай, тому що він часто відходив, багато бігав. Так, я пропускав його удари, але вони не настільки сильні, як, наприклад, у Антоніо Маргаріто. Особливої ​​різниці в габаритах в цьому бою я не відчув", - повідомив у свою чергу Пак'яо.

Нагадаємо, в андеркарті цього поєдинку українець Василь Ломаченко захистив титул чемпіона світу в напівлегкій вазі за версією WBO, нокаутувавши пуерториканця Гамальєра Родрігеса.

Джерело: REUTERS