На Луганщині на фугасі підірвався бензовоз, - Москаль

На Луганщині на фугасі підірвалася військова вантажівка, важко поранений військовослужбовець

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на офіційний сайт голови військово-цивільної адміністрації Луганської обл. Геннадія Москаля.

"На жаль, не обійшлося без поранених військовослужбовців. В лікарню м.Артемівськ (Донецька область) із важкими травмами госпіталізований 46-річний український військовий, котрий напередодні (у п’ятницю, 1.05) підірвався на фугасі. Бензовоз під його керуванням був підірваний на автодорозі "Попасна — Артемівськ" вибуховим пристроєм, закладеним ворожою розвідувально-диверсійною групою. Стан пораненого оцінюється, як важкий", - повідомив Москаль.

За його даними, минула ніч на Луганщині пройшла відносно спокійно. У більшості гарячих точок уздовж лінії розмежування вогню було тихо - не стріляли в Кримському, Трьохізбенці, Троїцькому, Станиці Луганській.

Незначні бойові дії (перестрілки з автоматичної зброї) серед ночі й над ранок неділі зафіксовані в Новотошківці (яку вчора обстріляли з танків та мінометів), на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту та в Катеринівці (Попаснянський район).

Інформації про постраждалих серед мирного населення чи руйнування немає.