Убивцям міліціонерів в Києві 17, 20 та 24 роки. Зловмисники володіли цілим арсеналом зброї, - Аваков

Правоохоронці встановили, хто і з якої зброї вбивав міліціонерів після пограбування АЗС в столиці

Пр це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає Еспресо.TV.

За словами Авакова, злочинці поранили оператора АЗС у Деснянському районі Києва пострілом з автомата 5.45. і забрали касу заправки розміром 823 гривні та особисті речі.

"По "гарячим слідам", під час відпрацювання злочину, підняті по тривозі підрозділи МВС - ДАІ та Спецназівці виявили підозрілий автомобіль марки Volkswagen T4 c заклеєними знаком реєстрації - наклейкою ПТН_ПНХ ... Після подачі звукового сигналу працівниками міліції з вимогою зупиниться - почалися постріли в напрямку працівників міліції", - розказав Аваков.

Аваков також повідомив, що після того, як зловмисники вбили двох правоохоронців, переслідування продовжилось.

Під час затримання автомобіля злочинців, в міліціонерів було кинуто дві гранати, знов зав'язалася перестрілка. Після чого двоє злочинців втекли з салону автомобіля, один був затриманий з вогнепальним поранення голови (пізніше помер).

"Під час огляду машини зловмисниківвиявлено: два автомати і 4 магазини до них з патронами 5.45, дві гранати, грудні нашивки з написом "Спецпідрозділ" Торнадо "і" УПА ", безліч телефонних карток різних операторів і аркуш паперу з планом приміщення..Далі - оперативним шляхом встановили трьох 98, 95 і 91 року народження .. Перебуваючи в оточенні в квартирі - здалися. У квартирі гранатомет РПГ -26, шашки, гранати .. зброя ..", - розказав міністр

За словами Арсена Авакова, зловмисники зізнались у скоєнному. Міністр також повідомив, що ці ж злочинці обстріляли пост ДАІ у Биківні 2 травня

 

 

Нагадаємо, вночі 4 травня в Деснянському районі столиці був скоєний збройний напад на АЗС, поранено оператора автозаправки. Під час переслідування злочинців, двоє міліціонерів загинуло, троє отримали поранення.