В Росії 90 курсантів річного училища відправили на оргію до порнозірки

В Росії факт участі майже 90 курсантів Петрозаводского річкового училища у встановленні рекорду з масового кунілінгусу в 2009 році може стати предметом перевірки слідчих органів місцевого депутата у рамках кримінальної справи про педофілію

Про це повідомиляє російський сайт FlashNord з посиланням на джерело в правоохоронних органах Карелії.

Як повідомлялося, слідчі органи Карелії проводять розслідування масштабної справи про педофілію, фігурантами якої вже стали депутат місцевих Законодавчих зборів Іван Романов і замдиректора з виховної та організаційної роботи Петрозаводського річкового училища Олег Семенов, щодо якого розслідується кримінальна справа за частиною 2 статті 133 КК РФ (Примушування неповнолітніх до дій сексуального характеру).

"Інцидент за участю курсантів в масової оргії може стати предметом окремої перевірки", - сказав співрозмовник агентства.

Інцидент, про який говорить джерело, стався в 2009 році. Тоді російська порнозірка Катя Самбука приїхала до Петрозаводська, щоб побити рекорд з масового кунілінгусу. У масовці брали участь курсанти річкового училища.

"84 курсанта морського училища демонстрували свої оральні здатності впродовж чотирьох годин. Принади курсантського майстерності відчувала на собі Катя Самбука, - описується цей випадок на сайті порнозірки. - Рекорд Самбуки ще більше дивний, адже еякуляція у чоловіків (79 з 84) під час кунілінгуса відбувалася без тактильного втручання Каті!".