Путінські "вовки" припхалися на воєнне кладовище у Празі

Мотоциклісти, серед яких кілька членів російського мотоклубу "Нічні вовки", відвідали Ольшанське кладовище в Празі

Про це повідомляють "Крим.Реалії" з посиланням на газета iDNES.

Як повідомляє видання, у вівторок мотоциклістів зустрічали як іросіяни, які живуть в Празі з російськими прапорами, так і противники приїзду з прапорами України та Сполучених Штатів. В планах у мотоциклістів було також відвідування могили невідомого солдата на пагорбі Витків в Празі.

У Чехії російських мотоциклістів повинен був приймати мотоклуб RED EYED CRÜE, але в останній момент його представники відмовилися від участі в акції.

25 квітня в Москві стартував мотопробіг "Нічних вовків" по ​​ряду країн Європи, приурочений до 70-річчя Перемоги над нацистською Німеччиною. У кількох країнах акція російських байкерів викликала негативну реакцію, її порахували пропагандистської - через дружбу ідейного лідера мотоклубу Олександра Залдостанова з президентом Росії Володимиром Путіним. Залдостанов на прізвисько "Хірург" є ініціатором руху "Антимайдан" і входить в число росіян, що потрапили в список нев'їзних до США і Канади.

Польща не дозволила "Нічним вовкам", що планували дістатися до Берліна до 9-го травня, проїхати на свою територію. Частина мотоциклістів завернули на литовському кордоні. Кілька віз учасникам мотопробігу анулювала ФРН.