"Вовки" Путіна приймуть участь у параді 9 травня в Севастополі

Байкерів, яким відмовили у в'їзді до Німеччини, проїдуть в мотоколоні одразу за військовою технікою на параді в Севастополі 9 травня

Про це повідомив губернатор Севастополя Сергій Меняйло, передає Еспресо.TV  з посиланням на ТАСС.

"Ми цінуємо "Нічних вовків" за ту роботу з патріотичного виховання молоді, яку вони багато років проводять в Севастополі. Що стосується їх мотопробігу по дорогах слави наших батьків і дідів, він в черговий раз показав, що європейці пам'ятають і шанують героїв-визволителів. З такою підтримкою прапор Перемоги буде 9 травня в Берліні", - сказав Меняйло.

Після параду губернатор має намір зустрітися з мотоциклістами, щоб обговорити перспективи створення багатофункціонального Всеросійського патріотичного центру.

Раніше повідомлялося, що Німеччина скасувала шенгенські візи керівникам клубу "Нічні вовки". Німецька поліція затримала байкерів на в'їзді в Мюнхен в неділю. Затриманих змусили згорнути з автобана, правоохоронці забрали у всіх документи.

Кілька груп членів російського мотоклубу "Нічні вовки", які збиралися здійснити масовий заїзд по країнах Європи і закінчити його в Берліні 9 травня, не пустили в Польщу і Литву, але вони змогли потрапити в Угорщину та Австрію.

Зазначимо, байкерський клуб став відомим завдяки близьким стосункам його лідера Олександра Залдостанова з президентом Росії Володимиром Путіним і його демонстративної "російсько-патріотичної" позиції. "Нічні вовки", зокрема, свого часу проводили акцію на підтримку дій Путіна через його рішення анексувати Крим.