Під ТВі принесли шини і вимагають видати 3-місячні борги по зарплаті

Співробітники ТВі, яким роботодавець заборгував заплату за три місяці, прийшли під стіни каналу вимагати свої гроші

Про це повідомляє Еспресо.TV

Під час акції під ТВі приїхала міліція, яка запросила її учасників у відділок, щоб зібрати нарешті свідчення проти керівництва ТВі. Наразі працівники перебувають в одному із столичних відділків і чекають поки до них вийде слідчій. 

 

 

За словами працівників ТВі, керівництво каналу заборгувало своїм співробітникам зарплату за 3 місці. Після чого телеканал, наприкінці березня, зупинив мовлення, пообіцявши розрахуватись з боргами, як тільки телеканал відновить роботу. 

Фото: Громадське радіо

Не зважаючи на те, що за справу про порушення трудових прав працівників ТВі взялися медіа-профспілки, профільний парламентський комітет, ГПУ та столичне МВС довгий час продовжували ігнорувати звернення та акції колективу телеканалу. Так само, як і його новий генеральний директор Максим Урбанський. 

Після того, як 27 квітня ТВі відновив мовлення, працівникам, які не повернулись на відновлений канал, заборговані гроші так і не повернули. Керівництво телеканалу вирішило спочатку розрахуватись з тими, хто зголосився працювати на каналі. Однак і вони поки не отримали свої борги. 

Між тим, гендиректор Максим Урбанський звинувачує у припиненні мовлення колишнього директора ТВі Ольгу Манько і "диверсійні групи" колишніх співробітників.