Пласт та Еспресо.TV стали інформаційними партнерами

Національна скаутська організація України в особі голови Пласту в Україні Ярослава Юрчишина і телеканал Еспресо.TV в особі директора Катерини Єрмолович підписали договір про співпрацю

Церемонія підписання договору відбулася 7 травня в офісі Еспресо.TV.

Під час підписання документа сторони домовилися спільно діяти з метою забезпечення інформаційної підтримки діяльності Пласту та створення сприятливих умов для всебічного патріотичного виховання української молоді.

"Ми дуже вдячні Еспресо.TV за те, що національно-патріотичне виховання української молоді є однією із цінностей телеканалу. Сподіваємось, що наша співпраця допоможе виховати українську молодь у дусі патріотизму", - зазначив Ярослав Юрчишин.

Виконавчий директор Еспресо.TV зазначила, що підписання договору є важливий етапом у співпраці з Пластом - найбільшою скаутською організацією України, - оскільки телеканал є соціально-спрямованим та опікується вихованням майбутнього покоління українців. 

"Для телеканалу Еспресо.TV процес виховання української молоді є дуже важливий, особливо у цей складний для нашої держави час. Саме тому ми з радістю співпрацюватимемо з Пластом", - заявила директор телеканалу Катерина Єрмолович.