"Хірург" заходився створювати осередки "вовків" у Варшаві та Берліні

Лідер російського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр "Хірург" Залдостанов після історії з забороною влади на в'їзд до країн Євросоюзу має намір створити в Європі представництва "Нічних вовків"

Про це "Хірург" розповів газеті "Известия", передає Еспресо.TV.

За словами Залдостанова, дії польських і німецьких властей з перекриття кордонів та анулювання віз учасників мотопробігу в пам'ять про загиблих у роки Другої світової війни викликали у багатьох жителів Польщі та Німеччини почуття солідарності з російськими мотоциклістами, і деякі з них вже звернулися до російських байкерам з пропозицією створити в своїх країнах національні клуби "Нічних вовків"

"Так, ми збираємося створювати свої представництва в Європі, в першу чергу у Варшаві та Берліні. Заявки вже надходять до нас, надходять активно, десятками. Чим більше їх влада нас гнобить, роблить підлості, тим більше люди бачать нашу непохитну позицію і хочуть до нас приєднатися. Серед тих, хто готовий увійти в зарубіжні клуби "Нічних вовків" у Варшаві та Берліні, є як громадяни російського походження, там і самі німці, і поляки", - розповів Залдостанов.

Він вважає, що створення європейських філій "Нічних вовків" допоможе доносити ідеї клубу до жителів країн Заходу, навіть якщо їх прикордонні служби й далі продовжать перекривати кордони для російських байкерів.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Адміністративний суд в Берліні 6 травня скасував прийняте 30 квітня рішення федеральної поліції про відмову у в'їзді до Німеччини двом членам російського байкерського клубу "Нічні вовки"