В США обрали та нагородили найкращий трейлер року

Тріумфатором 16-ї церемонії вручення нагород в області маркетингу кінофільмів "Золотий трейлер" став блокбастер "Форсаж 7", який переміг у головній номінації "Найкращий трейлер року"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Variety.

"Форсаж 7" отримав головні призи премії "Золотий трейлер", нагородження якою відбулося цієї середи в Беверлі-Хіллз. 

Крім того, сьомий фільм у франшизі про нелегальні вуличні гонки був нагороджений за найкращі трейлер і ТБ-ролик в жанрі екшен і найкращу промокампанію першого уїк-енду прокату. "Форсаж 7" поки є найкасовішим фільмом 2015 зі зборами понад $1,4 млрд - це четвертий показник в історії кіно.

Лідерами за кількістю нагород стали фільми "Снайпер" і "Голодні ігри: Сойка-пересмішниця. Частина 1", які перемогли у п'яти номінаціях кожен. У заліку серед студій першість дісталася Universal з 15 призами.

У номінації "Найкращий трейлер сімейного фільму" переміг "Місто героїв". "Сельма" була нагороджена за найкращий трейлер в драматичному жанрі, а "Третій зайвий 2" - в комедійному. "Вартові галактики" отримали приз за найкращу музику до трейлера, а тизер п'ятого сезону серіалу "Гра престолів" виявився найкращим серед роликів телешоу.

Найоригінальнішим трейлером був названий один з промороликів фільму "Божевільний Макс: Дорога люті", а найкращим роликом в незалежному сегменті індустрії визнали трейлер "Юності".

Призи "Золотий трейлер" вручаються з 1999 року. У різні роки переможцями в номінації "Найкращий трейлер року" ставали "Гравітація", "Залізна людина 3", "Темний лицар" і "Соціальна мережа".