Кличко шукає аудиторів для перевірки тарифів "Київенерго" Ахметова

Мер Києва Віталій Кличко доручив провести тендер для вибору незалежного міжнародного аудитора для перевірки ціноутворення тарифів на тепло і гарячу воду компанією "Київенерго"

Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на прес-службу мера Києва.

"З введенням нових тарифів на централізоване теплопостачання, водопостачання та водовідведення в КМДА надходить велика кількість скарг. На думку багатьох киян, вартість послуг на тепло і гарячу воду є значно завищеною і економічно не обґрунтованою", - заявив Кличко.

Мер доручив директору Департаменту економіки та інвестицій КМДА Миколі Поворознику знайти незалежного аудитора, щоб перевірити ціноутворення таких тарифів.

"З метою захисту інтересів киян я прийняв рішення провести незалежний аудит, щоб ні у кого не виникало питань щодо економічної обґрунтованості тарифів. І дав доручення директору Департаменту економіки та інвестицій провести тендер для вибору аудитора, який перевірить ціноутворення тарифу на теплопостачання і постачання гарячої води "Київенерго", - додав мер.

Нагадаємо, НАК "Нафтогаз України" вимагає від ПАТ "Київенерго" сплатити борги за спожитий природний газ для відновлення гарячого водопостачання киянам.