Терористи за добу 40 разів обстріляли позиції сил АТО

За добу на сході України зафіксовано 40 обстрілів позицій сил АТО з боку бойовиків

Про це інформує Еспресо.TV з посиланням на повідомлення на сторінці у Facebook народного депутата, координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

"За минулу добу в зоні АТО зафіксовано понад 40 обстрілів українських позицій російсько-терористичними військами, у тому числі із застосуванням важкого озброєння калібром понад 100 мм", - йдеться у повідомленні.

Тимчук зазначив, що крім "традиційних" Донецького і Маріупольського плацдармів, терористи активізувалися на Артемівському та Луганському напрямках.

"Незаконні збройні формування наносили вогневі удари по населеним пунктам Піски, Опитне, Авдіївка, Широкине, Гранітне, Луганське, Світлодарськ, Майорське, Курдюмівка, Золоте, Росадки, Лозове, Сокільники, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Кримське", - наголосив координатора групи "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, у прес-центрі АТО повідомили, що ввечері 7 травня терористи під час обстрілів позицій українських військ знову активно використовували важке озброєння, незважаючи на мінські домовленості.