Під Києвом невідомі обстріляли АЗС, після невдалого пограбування

У п'ятницю, 8 травня, невідомі напали на автозаправку у Білій Церкві на Київщині. У області об'явлено план "Перехоплення"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу МВС.

"Сьогодні, 8 травня, о 19:15 до автозаправної станції, що розташована по вулиці Сквирське шосе на виїзді з міста Біла Церква, під’їхав автомобіль "Ford Scorpio" кольору хакі. Невідомий вийшов з автівки і підійшов до каси та, погрожуючи зброєю, став вимагати гроші. Касиру та оператору-заправнику, які знаходились у приміщенні АЗС, вдалося сховатися від зловмисника", - йдеться в повідомленні.

Озброєний чоловік здійснив два постріли в приміщенні АЗС та, не дочекавшись грошей, сів у автомобіль і поїхав у невідомому напрямку.

"У результаті нападу ніхто не постраждав. На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб нападників та їх місце знаходження", - заначають в МВС.

Нагадаємо, у ніч на 4 травня у Деснянському районі Києва двоє невідомих у масках зі зброєю пограбували АЗС. Під час затримання підозрюваних двоє міліціонерів загинули, ще троє отримали поранення. Правоохоронці затримали трьох осіб, ще одного бандита убили в перестрілці.