Майк Тайсон знову подався в актори

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі зніметься у стрічці китайського виробництва "Іп Ман-3"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Variety.

Майк Тайсон зіграє вуличного бійця і бізнесмена у фільмі "Іп Ман-3". Стрічка є біографічною і присвячена реальній особі - майстру китайських бойових мистецтв Іп Ману, який є представником стилю він-чунь. Він першим в кінці 50-х років став викладати цю школу кун-фу, яка до того зберігалася в таємниці вузьким колом посвячених. Іп Ман здобув широку популярність як учитель легендарного кіноактора Брюса Лі.

Нова картина присвячена заключному періоду життя Іп Мана, коли він зайнявся викладанням бойових мистецтв в Гонконзі. Фільм зачіпає і відносини між ним і Брюсом Лі.

Тайсон виконає одну з центральних ролей - вуличного бійця і підприємця, який займається операціями з нерухомістю. Глядачам належить побачити кілька сцен вуличних боїв, які Тайсон веде з актором Донні Єном, який грає Іп Мана.

Як стало відомо, пропозицію Тайсону знятися у фільмі було зроблено в лютому в Лос-Анджелесі на церемонії оголошення лауреатів премії "Оскар".

Режисером фільму висутить Вілсон Іп, який зняв два попередні фільми. Бюджет картини сягає $ 36 млн. Фільм буде зроблений у технології 3D і вийде в прокат у першому кварталі 2016 року.