Мій протест голодом дав свій результат, - Савченко

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко написала листа українцям, в якому, зокрема, подякувала за підтримку

Листа оприлюднила сестра Надії Віра Савченко на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Еспресо.TV.

"Я поставила собі рубіж - якщо доживу до свого дня народження, то буду жити. Я не могла не пройти цей шлях боротьби, так як я знала: його пройти вірно, правдиво і по совісті, щоб бути у злагоді із собою", - наголосила Надія.

Ув'язнена в російському СІЗО українка зазначила, що у неї нарешті з'явився апетит.

"Вчора в мене вперше за весь час в Росії з'явився здоровий апетит. Я саме захотіла їсти, а не просто їла, бо треба існувати", - розповіла вона.

Савченко підкреслила, що голодування дало свій результат.

"Мій протест голодом дав свій результат не тільки в тому, що слідство зарухалося нарешті, але і в тому, що всі, кого то стосувалося, зрозуміли, що, як їм то не дивно, але можу я, виявляється, більше, ніж вони очікували", - написала вона.

"На свій 34-й день народження я отримаю в подарунок торт, товариство моєї рідної і найкращої у світі сестри Віри і волю! Бо нікому не під силу, закривши в клітку тіло людини, закрити там з нею її волю, силу, душу і швидкість думки", - впевнена Надія.

Наостанок українка наголосила, що відчуває себе живою і вільною людиною.

"Я жива і вільна, поки я дію. А дію я завжди, бо не просто сиджу, а завжди борюся", - підсумувала Савченко. 

Фото: Facebook Віри Савченко 

Нагадаємо, сьогодні лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила з трибуни Ради, що Надія Савченко продовжує втрачати вагу.