Сільвестр Сталлоне виявився художником і покаже свою виставку у Франції

Голлівудський актор, герой блокбастерів здивував всіх несподіваним хобі, анонсувавши показ картини, створених ним за 50 років

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Starslife.

Найближчими вихідними Сільвестр Сталлоне представить свою виставку картин в Ніцці, Франція. 68-річний актор покаже роботи, які накопичилися у нього за п'ятдесят років несподіваного для всіх хобі. Їх він продемонструє в Музеї сучасного мистецтва Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporaine в суботу ввечері. Відкривати персональну виставку він буде особисто.

Після офіційного та урочистого відкриття відбудеться звана вечеря з VIP-гостями, серед яких буде мер міста і кілька знаменитостей. Як зізнається Сільвестр, на багато з його робіт його надихнула робота в кіно, конкретні ролі або співпраця з іншими знаменитостями. Так, наприклад, він був дуже радий знайомству з Майклом Джексоном, Джеймсом Діном і Бриджитт Нільсен. Портрет поп-короля Майкла Сільвестр написав у 2010 році. "Я завжди відчував, що Джексон - один з найвидатніших людей. Він був ілюзіоністом більше, ніж співаком... Він створив персонажа, який був навіть не зовсім ним самим. У якийсь момент їм опанувало зло. Таке театральне зло", - сказав Сталлоне.

Як зізнався сам художник, деякі роботи він писав п'ятнадцять років. З цієї ж причини він не може показати багато зі своїх шедеврів - вони ще в роботі. Раніше Сталлоне вже представив свої роботи в Росії, Швейцарії та Майямі. Часом, визнається Сільвестр, він відчуває, що більше художник, ніж актор. "Я думаю, що я більше художник, ніж актор. Мистецтво дозволяє мені реалізувати себе, робити, те, що я хочу, а не те, чого хочуть інші. Коли ти граєш роль, ти не можеш сказати так багато, як хочеш. А герої так взагалі мало говорять", - сказав актор.