Фанати Hello Kitty зможуть відвідати тематичний ресторан та скуштувати страви у формі улюбленого персонажа

У Гонконзі відкриється ресторан на честь японського мультиплікаційного героя Hello Kitty

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mail.

Ресторан, присвячений знаменитому персонажу Hello Kitty, відкриється в Гонконгу в червні. Відвідувачам запропонують 37 страв, приблизно половина з них буде у формі популярного персонажа. Оформлення закладу також є тематичним. До речі, компанія Sanrio, якій належить цей персонаж, заявила, що Hello Kitty – не кішка, а дівчинка. 

Новина про відкриття ресторану викликала таку бурю в китайській пресі, що власник змушений використовувати псевдонім Вань Гуан. Господар закладу розповів, що Hello Kitty набагато популярніше в Гонконзі, ніж у Японії.

Вартість обіду в ресторані складе в перекладі на британську валюту від $10 до $20, вартість вечері - від $13 до $26. Для включення страв у меню потрібно отримати схвалення у власника прав на персонажа, японської компанії Sanrio.

Вань Гуан звернувся в Sanrio в кінці 2013 року, і до квітня 2014 його проект був авторизований. 16 квітня ресторан неофіційно відкрився для тестування і став хітом серед жителів Гонконгу. Очікується, що офіційне відкриття закладу приверне сотні шанувальників Hello Kitty.

У світі вже є ресторани, присвячені Hello Kitty, проте заклад в Гонконзі стане першим, де запропонують страви китайської кухні.